Tieneryoga

Ben je een tiener tussen de 12 en de 16 jaar en heb je zin in een wekelijks feestje, waarbij je helemaal tot rust kan komen, kunt ontspannen, jezelf mag zijn en niets hoeft te presteren, dan is tieneryoga echt iets voor jou!

Wat houdt het in?

Je bent tijdens yoga samen met andere tieners een uurtje prettig met je lijf, geest en gevoel bezig door yogahoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen te doen.

Wat doet yoga?

  • Je lichaam wordt er soepel én krachtiger van
  • Je kunt je beter focussen
  • Het stimuleert positief denken
  • Je kunt er beter door gaan slapen
  • Het kan rustiger in je hoofd worden
  • Je kunt leren welke emoties je voelt
  • Je kunt ontdekken wat jou helpt om te ontspannen

Voor veel jongeren is yoga een onbekend terrein, maar als je het eenmaal hebt ontdekt en er voor gaat zal je merken dat het je echt kan helpen in deze periode van je leven, waarin er veel lijkt te ‘moeten’ (school, vrienden, social media, sport, baantjes etc.) en het maken van keuzes soms lastig is. Doordat je tijd voor jezelf neemt kan yoga je helpen ontdekken wie je écht bent en wat bij jou past.

Locatie en tijd

De tieneryogalessen worden gegeven in De Hoornbloem, Kon. Julianaplein 1, 2635 HD Den Hoorn.

Tieneryoga gaat vanaf september 2020 starten op maandagmiddag of vroeg in de avond. Datum en tijdstip worden nog bekend gemaakt. Bij interesse of vragen kun je het contactformulier invullen.

Introductiecursus yoga


In deze tijd van Corona gaan veel geplande vakanties niet door en dan is yoga een heerlijke activiteit om te gaan doen. Daarom is er in de zomervakantie een korte introductiecursus van 3 lessen tieneryoga.

Deze lessen zijn buiten op een afgesloten privé grasveld op de locatie Veenakkerweg 11 te Den Hoorn.

Ze zijn op woensdagochtend 15 juli, zaterdagochtend 18 juli en woensdagochtend 22 juli.

De lessen zijn van 11 tot 12 uur. Als je je hiervoor wil aanmelden graag via het contactformulier, de email of het mobiele nummer.